Er du klar for å utvide dine horisonter?  Da kan Bagger motorsykkelen være den du kan gjøre det sammen med. Med 6 sylindere og en kraftfull motor, etterlater det ingen tvil - reisen begynner nå. 

Bak det fine utseendet er det mye innovativ teknologi og høy komfort. Fordi de som kjører en Bagger, gleder seg uformelt over vinden i ansiktet. Cruising er en del av standardutstyret her. Så kom i gang og nyt vinden i ansiktet ditt - med K 1600 B. Den skrånende linjen til K 1600 B gjør den flat og strømlinjeformet.

På tur med denne kommer du inn i hver sving dynamisk og med smidighet. Det maksimale dreiemomentet på 175 Nm og 118 kW (160 HK) og 70% av dreiemomentet oppnås allerede ved 1500 o / min. Dette betyr at selv den minste bevegelsen av håndleddet gjør at du føler K 1600 B-akselerasjonen på en imponerende måte. Etter at du har kommet til destinasjonen, sørger den omvendte assistenten for enkel manøvrering. Ved å velge Keyless Ride legger du til et nytt teknisk høydepunkt som perfekt avrunder totalpakken.  

Pris fra 341.500.-

Konfigurer din egen BMW K 1600 B her.