Yamaha YZF-R1

Yamaha YZF-R1 2020, kr 286 900,-

 • 2020
  Årsmodell
 • 286 900,-
  Pris
Bilbilde: Yamaha YZF-R1
Bilbilde: Yamaha YZF-R1
Bilbilde: Yamaha YZF-R1
Bilbilde: Yamaha YZF-R1
Bilbilde: Yamaha YZF-R1
Bilbilde: Yamaha YZF-R1
Bilbilde: Yamaha YZF-R1
 • Årsmodell
  2020
 • KM
 • Merke
  Yamaha
 • Modell
  YZF-R1[Yamaha]
 • Effekt
  200
 • Slagvolum
  998
 • Farge

Finansering

286 900,-
0,-

Beskrivelse

Utviklet uten kompromisser og konstruert med den mest sofistikerte motoren og chassisteknologien. R1 er den ultimate Yamaha supersport. Utstyrt med en aggressiv ny M1-kåpedesign, leverer mer aerodynamiske ultimat ytelse. Neste generasjon LED-frontlykter og redesignede LED-markeringslys forsterker denne sykkelens fryktinngytende tilstedeværelse – og med det nye bremsekontrollsystemet (BC) og Engine Brake Management (EBM) er det du som har kontrollen. Hver av de syv justerbare elektroniske førerhjelperne kan finjusteres i løpet av sekunder via YRC-systemet. Og med forsterket fjæring, en svært raffinert EU5-motor og premium RS11-dekk, har R1 nettopp hevet listen til et nytt nivå.

Aerodynamisk nytt karosseri i M1-stil, videreutviklet, høyeffektiv 998cc EU5-motor, neste generasjon LED-frontlykter og markeringslys, forbedret ytelse for for- og bakfjæring, ny 2-modus bremsekontroll (BC) sving-ABS, nytt 3-modus motorbremsestyringssystem (EBM), ride-by-wire APSG-gass, optimized Launch Control (LCS)-system, 320 mm skiver foran, nye høyfriksjonbremseklosser, nyeste Bridgestone Battlax RS11 dekk, førsteklasses finish med topp byggekvalitet, forbedrede TFT-instrumenter med EBM og BC-skjermer.

Se https://www.yamaha-motor.eu/no/nb/products/motorcycles/supersport/yzf-r1/accessories/#/ for originalt YAMAHA tilbehør til din YZF-R1.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram #speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Levering

Vi kan levere sykkelen til din adresse.

Ta kontakt så avtaler vi betingelser for dette.

Finansiering

Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Gjensidige Bank, BMW Finans og Santander. Vi formidler også full-finansiering

Kontakt oss for mer informasjon.

E-post: salg@speedmc.no

Telefon: Ole Petter 90202990 - Odd 93407326 - Lars 90138870 

 

show_offer

Få tilbud