Yamaha Tracer 900

Yamaha Tracer 900 2018, kr 159 900,-

 • 2018
  Årsmodell
 • 159 900,-
  Pris
Bilbilde: Yamaha Tracer 900
Bilbilde: Yamaha Tracer 900
Bilbilde: Yamaha Tracer 900
Bilbilde: Yamaha Tracer 900
Bilbilde: Yamaha Tracer 900
Bilbilde: Yamaha Tracer 900
Bilbilde: Yamaha Tracer 900
 • Årsmodell
  2018
 • KM
 • Merke
  Yamaha
 • Modell
  Tracer 900[Yamaha]
 • Effekt
  115
 • Slagvolum
  847
 • Farge

Finansering

159 900,-
0,-

Beskrivelse

PUIG EDITION ! Helt ny 2018 modell YAMAHA Tracer 900 påmontert Puig vindskjerm, velteklosser og høyt skiltfeste. I tillegg har sykkelen YAMAHA led blinklys foran og 20 liter Touring vesker med kodet nøkkel.

Her får du en super sykkel med kule detaljer til "overligger" pris.

Her har Yamaha tatt utgangspunkt i våre bestselgende Sport Tourer-modell og analysert hver funksjon for å kunne gjør den enda bedre. Modellens nye karosseripaneldesign av høy kvalitet gir et mer raffinert utseende, mens den forbedrede ergonomien med nytt sete for økt komfort og større og justerbare vindskjermen sørger for økt kjøreglede. Den tresylindrede motoren med høyt dreiemoment får adrenalinet til å strømme på kommando. Det lette chassiset har en lenger svingarm, noe som gir enestående smidighet og stabilitet i høye hastigheter.
Denne motorsykkelen har blitt designet til å gi deg en umiddelbar fluktrute bort fra den daglige rutinen. Med en tank på 18 liter er denne Sport Tourer-modellen også bygget for å kjøre langt. Velg Tracer 900 og få hjertet til å banke fortere.

Yamaha Tracer 900 har nye passasjerfotstøtter for økt komfort og hovedstøtte montert som standardutstyr. Sykkelen har også A&S-clutch, D-MODE (drive mode), TCS og ABS.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 2.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 120 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.


Lik og følg oss på Facebook og Instagram #speedmotorcenter


Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php - NY OG FORBEDRET, NÅ OGSÅ MED MC DELER !

Levering

Vi kan levere sykkelen til din adresse.

Ta kontakt så avtaler vi betingelser for dette.

Finansiering

Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Gjensidige Bank, BMW Finans og Santander. Vi formidler også full-finansiering

Kontakt oss for mer informasjon.

E-post: salg@speedmc.no

Telefon: 93407326 / 90202900