Yamaha MT-10 Tourer Edition

Yamaha MT-10 Tourer Edition 2018, kr 246 900,-

 • 2018
  Årsmodell
 • 246 900,-
  Pris
Bilbilde: Yamaha MT-10 Tourer Edition
Bilbilde: Yamaha MT-10 Tourer Edition
Bilbilde: Yamaha MT-10 Tourer Edition
Bilbilde: Yamaha MT-10 Tourer Edition
 • Årsmodell
  2018
 • KM
 • Merke
  Yamaha
 • Modell
  MT-10 Tourer Edition[Yamaha]
 • Effekt
  160
 • Slagvolum
  998
 • Farge

Finansering

246 900,-
0,-

Beskrivelse

Vi har tatt den kraftigste Hyper Naked-sykkelen vi noensinne har bygget, og lagt til en rekke spesialutviklet utstyr som gir deg muligheten til å kjøre enda hardere og lengre på hver tur. MT-10 Tourer Edition leveres med all den momentrike ytelsen og presisjonen til den banebrytende MT-10. De lette sideveskene gir deg den ekstra funksjonaliteten du trenger til din livsstil – mens en GPS-støtte gjør montering lettere. Med den høye vindskjermen, komfortsetet og håndbeskytterne er denne 998 cc nakensykkelen med kort akselavstand klar til å stå løpet ut. MT-10 Tourer Edition. Fordi reisen er alt.

Yamaha MT-10 Tourer Edition har i tillegg YCC-T (Yamaha Chip Controlled Throttle), D-MODE (Driving Mode) og trekkraftkontroll.

Se https://www.yamaha-motor.eu/no/produkter/motorsykler/hyper-naked/mt-10-sp.aspx?view=accessories&year=2017#/ for ekte Yamaha tilbehør til din MT-10 SP.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 120 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.


Lik og følg oss på Facebook og Instagram #speedmotorcenter


Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php - NY OG FORBEDRET, NÅ OGSÅ MED MC DELER !

Levering

Vi kan levere sykkelen til din adresse.

Ta kontakt så avtaler vi betingelser for dette.

Finansiering

Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Gjensidige Bank, BMW Finans og Santander. Vi formidler også full-finansiering

Kontakt oss for mer informasjon.

E-post: salg@speedmc.no

Telefon: 33 48 70 02/ 33 48 70 16