BMW RnineT Urban G/S

BMW RnineT Urban G/S 2018, kr 207 000,-

 • 2018
  Årsmodell
 • 207 000,-
  Pris
Bilbilde: BMW RnineT Urban G/S
Bilbilde: BMW RnineT Urban G/S
Bilbilde: BMW RnineT Urban G/S
Bilbilde: BMW RnineT Urban G/S
Bilbilde: BMW RnineT Urban G/S
Bilbilde: BMW RnineT Urban G/S
Bilbilde: BMW RnineT Urban G/S
Bilbilde: BMW RnineT Urban G/S
Bilbilde: BMW RnineT Urban G/S
Bilbilde: BMW RnineT Urban G/S
Bilbilde: BMW RnineT Urban G/S
 • Årsmodell
  2018
 • KM
 • Merke
  BMW
 • Modell
  RnineT Urban G/S[BMW]
 • Effekt
  110
 • Slagvolum
  1170
 • Farge

Finansering

207 000,-
0,-

Beskrivelse

Kraftig blikkfang med luftkjøling. Husker du R80GS fra åttitallet.... back to basic.

Pris fra kr. 185300,- + 4000,- reg og leveringsomkostninger.

Pris på utstilte modell kr 207.000,- inkl. omk.

Nyt den selvsikre følelsen du får i den oppreiste, avslappede sittestillingen på motorsykkelen med boksermotor og moderne teknologi. Velg blant utallige muligheter til å skreddersy den etter dine egne ideer. R nineT Urban G/S har et tydelig uttrykk. Den er en hyllest til den første perioden i BMW Motorrads suksesshistorie. Du trenger bare kaste ett blikk på den for å vite at R nineT Urban G/S fanger periodens offroad-ånd. Samtidig har den kjøreegenskaper som gjør at den definitivt hører hjemme i dagens R nineT-serie. Den gjenspeiler livet på den tiden. Da visste folk hvor de skulle og hvordan de skulle komme seg dit.

Tydelig inspirasjonskilde.

Designen til R nineT Urban G/S er iøynefallende. Markante designelementer gjør den til en kraftfull, solid motorsykkel som hyller den originale G/S-designen. 19" forhjul, teleskopgaffel, hovedlykten med kåpen og den høye forskjermen definerer fronten på motorsykkelen. Profilen defineres av en tydelig horisontal linje. Hvite elementer og det smale, lange setet i rødt hedrer den legendariske R 80 G/S fra 1980. Den sorte motoren og rammen understreker dette. De nye klassiske runde instrumentene viser også at Urban G/S tilhører R nineT-serien.
R nineT Urban G/S utmerker seg på alt fra skogsstier til grusveier. Grove dekk (ekstrautstyr) og ekefelger (ekstrautstyr), Enduro-fothvilere, påskrudd varmeskjold og fotbrems i stål understreker dette, både med utseende og funksjoner.


Teknologi for ren kjøreglede.

R nineT Urban G/S har et utseende som følger tradisjonen, men motorsykkelen er samtidig fremtidsrettet med moderne teknologi. Den har samme velkjente motor og elektriske anlegg som BMW R nineT. Urban G/S tilfredsstiller også kravene i EU4-standarden. Den kraftige 2-sylindrede boksermotoren med luftkjøling har et slagvolum på 1170 cm3 og leverer 110 hk som sørger for dynamisk kraftutfoldelse, selv på lave turtall. Resultatet er en lett og moderne kjørefølelse. ABS-bremser (standard) og ASC (ekstrautstyr) sørger for at kreftene overføres sikkert til asfalten eller grusen. Og det er en siste synlig referanse til G/S-modellens endurorøtter ± det hevede eksosanlegget i børstet rustfritt stål.

Innbytte

Vi kan tilby finans fra kr 0,-

R1200 Gs GSA offroad adventure

Levering

Vi kan levere sykkelen til din adresse.

Ta kontakt så avtaler vi betingelser for dette.

Finansiering

Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Gjensidige Bank, BMW Finans og Santander. Vi formidler også full-finansiering

Kontakt oss for mer informasjon.

E-post: salg@speedmc.no

Telefon: 33 48 70 02/ 33 48 70 16