Du er her:

Verksted

Vi har ansatt fler mekanikere og har derfor kortere ventetid nå i sesongen! Vårt verksted reparerer alle merker tung motorsykkel, og bruk av et moderne, autorisert, mc-verksted sikrer kvalitet på arbeid som utføres og øker levetiden på din motorsykkel. Send en epost for timebestilling.

Topp kvalifiserte mekanikere med utdannelse fra BMW Motorrad Training Centre og Yamaha Service School Academy utfører alle typer motorsykkel reparasjoner.  Vi har avtaler med de fleste importører i forhold til kjøp av originale reservedeler for service og reparasjoner.

 
Vi har tilenhver tid siste versjon av BMW`s avanserte PC-baserte feilsøkningsverktøy som sørger for optimal tuning, avlesing av feilkoder og oppgradering av evt. ny programmvare på din MC. Sommeren 2010 installeres som den første i Norge den nye MOSS testeren fra BMW, som sikrer overføring av all service informasjon til BMW's sentrale server i Europa, og som sikrer alltid den mest oppdatert programvare på din MC.
 
Vi utfører skadereparasjoner for alle forsikringsselskaper, og vi ble i 2009 valgt som regionalt skadesenter for IF i forhold til MC-skader. Vi reparerer kaskoskader på ALLE merker tunge kjøretøy.
 
Som godkjent skadesenter benytter vi webDBS for overføring av skadetakster direkte til forsikringsselskapene, noe som sikrer deg som kunde en rask skadebehandlig.
 
Delelageret lagerfører ca. 5000 originale reservedeler til BMW og Yamaha, samt noe til Honda, Suzuki og andre merker. Vi har til enhver tid et stort lager av MCdekk fra Metzeler og Brigdestone, og vi har avtaler med de fleste leverandører slik at andre merker kan leveres på bestilling.
 
Som stor dekkleverandør benytter vi moderne dekk og balanserings maskiner som sikrer et godt resultat. Send oss en e-post dersom du trenger nye dekk eller en service så bokker vi tid og reserverer deler etc. på forhånd.  Send epost til verksted@speedmc.no og oppgi ditt navn, type modell og regnr på din MC, samt en kort beskrivelse av hvilke service/arbeid du ønsker utført. Vi kontakter deg så med informasjon om tidspunkt.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Åpningstider

Butikk:

  Mandag-Fredag 09:00 - 16:30
  Torsdag 09:00 - 18:00
  Lørdag 10:00 - 14:00
     

Verksted:

  Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 
  Lørdag Stengt

Kontaktinfo

Telefon: (+47) 33 48 70 00
 

Mc                 salg@speedmc.no     

Verkstedet   verksted@speedmc.no        

Deler            deler@speedmc.no        

Kjøreutstyr  kasse@speedmc.no

 

I perioder er telefonbelastingen meget stor og derfor kan det være nyttig å sende en e-post for å få svar på dine spørsmål.

       
Logo

Speed Motorcenter
Skolmar 30
3232 Sandefjord

 

Tlf: 33 48 70 00
E-post: post@speedmc.no

Personvern