Speed MC

Søk

Du er her:

SpeedMC - en av Norges største MC forhandlere

Din MC leverandør gjennom mer enn 45 ÅR! Speed Motorsenter i Sandefjord er en av Norges største forhandlere på ny og brukt MC, sikkerhetsutstyr og annet MC tilbehør.

Speed Motorcenter ble etablert av Rolf Skallist i 1970 da motorsykkelklubben Eagels skulle flytte til egne lokaler i Larvik. Frem til da hadde Rolf'en importert og solgt MC rekvisita fra låven på Skallist, (Tjølling). Oppholdet i Larvik ble imidlertid kortvarig og allerede våren 1971 flyttet man til nye lokaler i Gogstadveien i Sandefjord. Der holdt vi hus helt frem til 1996 hvor Speed fyttet til vårt flotte anlegge på Skolmar industriområde. (Avkjøring 43 fra motorveien rett sør for Sandefjord - du har kanskje sett bygget med en motorsykkel på taket helt inn til E18 ! )

Speed ble ganske raskt en av Norges største MC forhandlere med avdelinger hele 5 steder rundt om i Norge. Hovedkontoret har imidlertid alltid vært i Sandefjord! Allerede i 1983 hadde vi en omsetning på over 23 millioner kroner. 

I perioden 1970 - 1979 var vi norges største Kawasaki forhandler, og vi har i ulike perioder forhandlet de fleste motorsykkelmerker i butikkene våre. I de tidligste årene var vi importør av både sykler og kjøreutstyr, og våre "kataloger" ble distribuert til kunder over hele landet.

Etter mer enn 45 års erfaring med våre leverandører, har vi opparbeidet en soliditet, og respekt og et kvalitetsstempel i markedet, og vi har derfor våre kunder fra hele landet som benytter Speed når de skal handle ny eller brukt sykkel.

Våre leverandører gir oss i dag tilgang til det meste av deler og utstyr til de fleste MC-merker og modeller. Vi skaffer det meste som våre kunder spør etter!

I dag har vi agentur for BMW og Yamaha. to av de mestselgende merker i markedet.

Våren 2016 utvidet vi butikken med ny avdeling i 2.etasje på drøye 500kvm. Her har vi nye Yamaha motorsykler og ATV, samt alt av mc bekledning. I første etasjen er det salg av nye BMW motorsykler og alt av brukt mc, delelager, kundemottak og verkstedet som tidligere.

Vi er regionalt skadesenter for IF, som medfører at alle sykler med skade/problem kjøres til oss for takst og påfølgende reperasjon.

Om du er på jakt etter en ny MC forhandler vi BMW og Yamaha. Vi har mopeder fra Yamaha som er meget driftssikre. Vi har også et stort utvalg av bruktsykler av alle merker. Sjekk linken til Bruktlisten i menyen på venstre side.

Er du på jakt etter brukt MC har vi alltid gode alternativer uansett kjørestil og lommebok. Vi tar stort sett alle merkder som innbytte, og vi gjør vårt ytterste for at dine drømmer skal bli oppfylt.

Vi har et tett samarbeid med BMW Finans og Handelsbanken. Disse ordner kjapt og greit finansiering på din mc.

I tillegg er vi autorisert AUTOREG forhandler for Statens Vegvesen. Det vil si at vi oppbevarer nye skilt hos oss og raskt ordner registrering av din sykkel. Tid spart gir DEG tid til mer mc kjøring.

Sikkerhetsutstyr er et tillitsforhold - og vi går ikke på kompromiss med sikkerheten. Vi fører sikkerhetsutstyr av beste kvalitet som sikrer at våre kunder er maksimalt beskyttet og fornøyd. Vi har avtaler med alle de store leverandører av klær og sikkerhetsutstyr.

Vårt verksted tar service på alle kjente merker og vi har til enhver tid over 5000 originale reservedeler til BMW Yamaha og Honda, samt en rekke andre sykler. Dette dekker alle de mest normale slitedeler for "vanlige" sykler.

Om vi ikke har delene på lager, er vi behjelpelig med å skaffe det/de aktuelle produkt.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Åpningstider

Butikk:

  Mandag-Fredag 09:00 - 16:30
  Torsdag 09:00 - 18:00
  Lørdag 10:00 - 14:00
     

Verksted:

  Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 
  Lørdag Stengt

Kontaktinfo

Telefon: (+47) 33 48 70 00
 

Mc                 salg@speedmc.no     

Verkstedet   verksted@speedmc.no        

Deler            deler@speedmc.no        

Kjøreutstyr  kasse@speedmc.no

 

I perioder er telefonbelastingen meget stor og derfor kan det være nyttig å sende en e-post for å få svar på dine spørsmål.

       
Logo

Speed Motorcenter
Skolmar 30
3232 Sandefjord

 

Tlf: 33 48 70 00
E-post: post@speedmc.no

Personvern