Speed MC

Søk

Du er her:

Yamaha ATV og ROV

Vi har de aller fleste modellene til utstilling i butikken, med mulighet for demo kjøring.

Yamaha har et bredt utvalg av ATV og ROV også kjent som side-by-side. Firehjulingene til Yamaha er kjent for kvalitet og driftssikkerhet som gjør dem til et utmerket valg. De blir registrert som T3 traktor i Norge, det er også mulig å kjøpe de uregistrerte. Et bredt utvalg av utstyr gjør at du kan få en firhjuling som passer dine behov om det skal være å måke snø, elg jakt, gårdsarbeid eller trekke tømmer i skogen. Mulighetene er mange. Vi har de aller fleste modellene utstilt i butikken, med mulighet for demo kjøring.

 

GRIZZLY 450 EPS

Det er viktig å ha det komfortabelt under krevende forhold på lange arbeidsdager. Dette sørger den mellomstore Grizzly 450 EPS for.

Den er smidig og kjapp å manøvrere og har servostyring, uavhengig fjæring, våtbrems bak, On-Command®-drivsystem og en lettvekts ramme i ett stykke.

 

KODIAK 700 EPS

Brukervennlige Kodiak 700 leverer overlegen ytelse til enestående verdi. Den er designet for folk som jobber innen jordbruk, skogsarbeid og industri, og som trenger et solid kjøretøy til hardt arbeid under ekstreme forhold.

Den drives av en 708 cc-motor med høyt dreiemoment og har et kompakt chassis med et behagelig sete for god kjørekomfort under lange arbeidsdager. Denne arbeidshesten kan bære opptil 140 kg i tillegg til sjåføren, og den kan slepe opptil 600 kg.

 

GRIZZLY 700 EPS

Yamahas robuste Grizzly har opparbeidet seg et rykte som verdens tøffeste ATV. Grizzly gjør tunge jobber enkle å gjennomføre, slik at du får tid til å nyte omgivelsene.

Nå tar vi denne klasseledende ATVen til neste nivå med en ny 708 cc-motor som gir deg mer dreiemoment, så jobben kan gjøres mer effektivt. Det kompakte, nye chassiset har LED-lys og halogen-arbeidslys som gir kraftigere belysning. De 26-tommers dekkene gir bedre trekkraft og høyere slitestyrke.

Med Yamahas Ultramatic®-girkasse og On-Command®-kjøresystem – sammen med servostyring (EPS-modell) – gir Grizzly 700 deg enda mer ytelse og funksjonalitet.

 

WOLVERINE-R

Yamaha Wolverine-R er en spennende to-seters som er klar til å åpne opp off- road kjøring til et større publikum. Med bil -type kontroller tilbyr den høy komfort og sikkerhet, denne stilige og allsidige 4x4 gir deg tilgang til en helt ny verden av moro og spenning.

Utstyrt med brukervennlige helautomatisk girkasse - samt valgbar 2WD, 4WD og 4WD med diff lock modus og Electronic Power Steering (EPS), er denne designet for å ta deg trygt frem i utfordrende terrenget.

 

 

VIKING

Det kan være tøft å arbeide utendørs hele året. Du trenger det beste utstyret og de mest hardtarbeidende partnerne for å få jobben gjort. Derfor er det på tide å se på hvordan Viking kan gjøre livet ditt litt enklere!

Den romslige 3-setersinnredningen med mulighet for fri gjennomgang over gulvet sørger for komfortable og sikre turer hver eneste gang for deg og dine kolleger. Med dobbel A-arm-forstilling er den klar for det mest utfordrende terreng – mens tipplasteplanet med tipp så stort som en europall, kan bære opp til 272 kg.

Denne Viking-3-seteren utstyrt med vårt On-Command®-kjøresystem med 2WD, 4WD og 4WD med differensialsperre og drevet av en 686 cc-motor med høyt dreiemoment, kan bli det beste kjøpet du gjør noensinne.

 

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Åpningstider

Butikk:

  Mandag-Fredag 09:00 - 16:30
  Torsdag 09:00 - 18:00
  Lørdag 10:00 - 14:00
     

Verksted:

  Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 
  Lørdag Stengt

Kontaktinfo

Telefon: (+47) 33 48 70 00
 

Mc                 salg@speedmc.no     

Verkstedet   verksted@speedmc.no        

Deler            deler@speedmc.no        

Kjøreutstyr  kasse@speedmc.no

 

I perioder er telefonbelastingen meget stor og derfor kan det være nyttig å sende en e-post for å få svar på dine spørsmål.

       
Logo

Speed Motorcenter
Skolmar 30
3232 Sandefjord

 

Tlf: 33 48 70 00
E-post: post@speedmc.no

Personvern