Speed MC

Søk

Du er her:

Touring treffet 2017

Det inviteres igjen til Touring treffet, som er mange motorsyklister mener er årets høydepunkt. Alle er velkommen uansett motorsykkelmerke eller modell, og om man er sjåfør eller passasjer.

Etter fjorårets suksess på Beitostølen, har vi valgt samme destinasjon for årets treff. Tradisjonen tro er touring treffet første helgen i september, og datoene er 1-3.September.

Årets treff blir stort sett bygd over samme lest som de siste årene. Det betyr ankomst og felles middag fredag. Vi viderefører også tradisjonen med mulighet for å delta med egen motorsykkel på fellestur på lørdag. Det vil også i år bli mulighet for å delta på egen grus tur for de som ønsker dette. Turene vil foregå i rolig tempo på fine veier for mc kjøring, og det finnes det jo mange av i områdene rundt Beitostølen. Underveis stopper vi for å nyte lunsj og drikke.

Det vil også i år være mulighet for prøve kjøring av noen av årets nyheter fra BMW og Yamaha. Salg av diverse personlig bekledning og tilbehør fra treffbutikken på lørdag. I tillegg håper vi på at det også blir mulighet for inspirasjon til egne reiser fra reisekåsør på lørdag ettermiddag.

I tillegg til overnevnte tilbud, er det også gode muligheter for egne turer og aktiviteter. Innendørs finnes basseng, SPA avdeling og treningsrom, og området rundt hotellet er også vel verdt et besøk. Hotellet ligger i nydelige naturskjønne omgivelser og sentrum av Beitostølen.

Pris:

  •   Pr.pers fredag-søndag i dobbeltrom. Kr. 2390,-
  •   Pr.pers fredag-søndag i enkeltrom. Kr 3090,-
  •   Suitetillegg kr. 400,- pr.døgn.

Tillegg matpakke lørdag fra kr 85,- pr.pers (3 brødskiver + frukt). Selvsmurt matpakke kr 75,- pr.pers.

Prisen inkluderer:

  •   2 overnattinger i enkelt/dobbeltrom
  •   1/2- pensjon som inkluderer stor buffet fredag, frokost og 3-retters standard meny lørdag, samt utvidet frokost før avreise søndag. Samtlige måltider i hotellets spisesal.
  •   Fri adgang til hotellets store svømmehall
  •   Fri parkering, og masse frisk luft.

Påmelding gjøres individuelt til hotellet på info.beitostolen@radissonblu.com eller 61353000 og oppgi Speed Motorcenter ved bestilling.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Åpningstider

Butikk:

  Mandag-Fredag 09:00 - 16:30
  Torsdag 09:00 - 18:00
  Lørdag 10:00 - 14:00
     

Verksted:

  Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 
  Lørdag Stengt

Kontaktinfo

Telefon: (+47) 33 48 70 00
 

Mc                 salg@speedmc.no     

Verkstedet   verksted@speedmc.no        

Deler            deler@speedmc.no        

Kjøreutstyr  kasse@speedmc.no

 

I perioder er telefonbelastingen meget stor og derfor kan det være nyttig å sende en e-post for å få svar på dine spørsmål.

       
Logo

Speed Motorcenter
Skolmar 30
3232 Sandefjord

 

Tlf: 33 48 70 00
E-post: post@speedmc.no

Personvern