Speed MC

Søk

Du er her:

NorSafe

NorSafe AS har spesialisert seg på bekledning til motorsyklister, og er et selvstendig selskap som ikke er styrt av MC-importører.

Selskapets opprinnelse er knyttet til produksjon av Tommy-hjelmen, som startet i 50-årene som en avdeling i Teknisk Isolering AS. Gjennom eierskifte og restrukturering ble NorSafe AS etablert i 1988. Selskapet har deretter gjennomført en kontinuerlig tilpasning både markeds-og organisasjonsmessig og har i dag en tilfredstillende posisjon innen sitt segment i Norge. Dette er blandt annet oppnådd ved at selskapets ansatte er motorsykkel-entusiaster som selv har deltatt i road-racing og motocross i en årrekke ved siden av å være aktive medlemmer i det lokale MC-miljøet.

Ved at de selv er aktive i motorsykkelmiljøet mener vi at de har et godt grunnlag for til enhver tid å lagerføre moderne og hensiktsmessige kvalitetsprodukter som tilfredstiller våre kunder.

Les mer om NorSafe her

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Åpningstider

Butikk:

  Mandag-Fredag 09:00 - 16:30
  Torsdag 09:00 - 18:00
  Lørdag 10:00 - 14:00
     

Verksted:

  Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 
  Lørdag Stengt

Kontaktinfo

Telefon: (+47) 33 48 70 00
 

Mc                 salg@speedmc.no     

Verkstedet   verksted@speedmc.no        

Deler            deler@speedmc.no        

Kjøreutstyr  kasse@speedmc.no

 

I perioder er telefonbelastingen meget stor og derfor kan det være nyttig å sende en e-post for å få svar på dine spørsmål.

       
Logo

Speed Motorcenter
Skolmar 30
3232 Sandefjord

 

Tlf: 33 48 70 00
E-post: post@speedmc.no

Personvern