Du er her:

Touring treffet 2015

Touring treffet er etter mange motorsyklisters mening årets høydepunkt, uansett motorsykkelmerke eller modell, om man er sjåfør eller passasjer.

Etter gode tilbakemeldinger om både tid og sted for fjorårets treff vil årets Touring treff foregå helgen 4.-6. september på Quality Hotel og Resort, Vrådal i Telemark.

Med så mange positive tilbakemeldinger som vi har fått på de siste års treff, blir opplegget i år stort sett bygd over samme lest som de siste årene. Det betyr ankomst og felles middag fredag. Mulighet for prøvekjøring av årets modeller fra BMW og salg av diverse personlig bekledning og tilbehør fra ”treffbutikken” fra lunsj tid på fredag og frem til middagen starter lørdag kveld. Vi viderefører også de tre siste års opplegg med mulighet for å delta med egen motorsykkel på fellestur lørdag formiddag. Men basert på flere gode innspill om å forbedre fellesturopplegget vil vi i år forsøke å få til en tur på grusveier og en annen på asfaltveier. Slik at du som vil kjøre fellestur velger hvilken av turene du ønsker å delta på og melder deg på den som forhåentligvis passer best for deg og evetuell passasjer. Vi vil også forsøke å få til at begge turene møtes under veis for servering av felles lunsjpakke og drikkevarer.  I tillegg håper vi på at det også blir mulighet for inspirasjon til egne reiser fra reisekåsør på lørdag ettermiddag.

Etter at fellesturen og prøvekjøringer er avsluttet på lørdag ettermiddag satser vi igjen på å få med oss noen som kan fortelle om ting som har interesse for oss som kjører motorsykkel. Og har du tips til dette tar vi med takk imot disse på mcinfo@bmw.no

På samme måte som fredag avsluttes også lørdagen med felles middag og mulighet for dans til levende musikk. Det også gode muligheter for egne aktiviteter.  Innendørs finnes både basseng, massasje og solarium. Og området rundt hotellet er også vel verdt et besøk, for eksempel en tur med rutebåten Fram, som går i rute med fast anløp fra hotellbrygga.

Så ikke nøl, men send allerede nå en påmelding til straand@choice.no og merk den med BMW. Det er meget stor interesse for, og mange påmeldinger til treffet. Om det er fullbooket, så sett deg på en "venteliste", evt. sjekk tilgjengelighet av hytter i umiddelbar nærhet av hotellet. Kan bestilles med alle måltider etc. på hotellet sammen med øvrige gjester til treffet!

Vi ønsker dere velkomme, slik at du helt sikkert får med deg en minnerik helg full av REN KJØREGLEDE.

Hjertelig velkommen, hilsen oss i BMW Motorrad Norge med forhandlere!

Priser fra 2.290,- per person i dobbeltrom og fra 2.790,- i enkeltrom.
Prisene er iberegnet to overnattinger, to frokoster, en lunsj og to middager. Prisene inkluderer også fri benyttelse av basseng, sauna og trimrom. 

For detaljer om priser og påmelding kontakt Quality Straand Hotel & Resort.

Tlf: 35069000. E-post: straand@choice.no   www.straand.no  

Det er også mulighet for leie av hytter med dusj /wc og separate soverom. 
Mer info og priser om disse fås ved å kontakte hotellet.

 

Se bilder fra fjorårets Touring treff i Vrådal her

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Åpningstider

Butikk:

  Mandag-Fredag 09:00 - 16:30
  Torsdag 09:00 - 18:00
  Lørdag 10:00 - 14:00
     

Verksted:

  Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 
  Lørdag Stengt

Kontaktinfo

Telefon: (+47) 33 48 70 00
 

Mc                 salg@speedmc.no     

Verkstedet   verksted@speedmc.no        

Deler            deler@speedmc.no        

Kjøreutstyr  kasse@speedmc.no

 

I perioder er telefonbelastingen meget stor og derfor kan det være nyttig å sende en e-post for å få svar på dine spørsmål.

       
Logo

Speed Motorcenter
Skolmar 30
3232 Sandefjord

 

Tlf: 33 48 70 00
E-post: post@speedmc.no

Personvern